Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Učestvujte na treningu “Institucija ombudsmana i pisanje pritužbi” u Novom Sadu

14 Marta, 2019 @ 09:30 - 16:00

Inicijativa mladih za ljudska prava (YIHR) poziva zainteresovane aktiviste/aktivistkinje, predstavnike/ce medija, studente/studentkinje političkih i pravnih nauka kao i širu javnost iz Novog Sada i okolnih gradova na jednodnevni trening „Institucija ombudsmana i pisanje pritužbi“ koji će se održati 14. marta 2019. godine u Novom Sadu.


Trening je namenjen osnaživanju institucije ombudsmana kroz upoznavanje učesnika/ca sa  pravima građana, kao i radom ove institucije. Učesnici/ce će nakon treninga biti obučeni da valjano pišu pritužbe kako bi na taj način mogli da štite prava koja su im pravnim okvirom zagarantovana.

Trening u Novom Sadu se realizuje u okviru projekta „Promocija i monitoring rada institucije Ombudsmana u Srbiji“ koji uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država organizuje Inicijativa mladih za ljudska prava.

Napominjeno da je trening namenjen zainteresovanima iz Novog Sada i okolnih gradova, a prijave možete poslati preko sledećeg linka: https://goo.gl/forms/Tkk7Z07lv7AFHO0s1

Prijave traju do 7. marta, a odabrani učesnici/ce će biti kontaktirani najkasnije do 8. marta. Troškovi puta za učesnike/ce van Novog Sada obezbediće organizator treninga.

Za dodatne informacije u vezi sa treningom, možete nam se obratiti na e-mail adresu: uros@yihr.org ili na broj telefona +381 63 786 0110.

Details

Date:
14 Marta, 2019
Time:
09:30 - 16:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , ,