Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Konferencija za novinare “Politike i prakse prema povratnicima po osnovu sporazuma o readmisiji”

Novembar 15, 2016 @ 11:00 - 12:00

Pozivamo Vas na konferenciju za novinare koja će se održati u sali Medija centra Vojvodine 15. novembra 2016. godine. Konferencija se organizuje kao deo projekta „Perspektive jednakih mogućnosti za povratnike po osnovu sporazuma o readmisiji”, koji sprovodi Ekumenska humanitarna organizacija iz Novog Sada, a finansira Evropska unija.

Na konferenciji za novinare biće predstavljeni rezultati koji su postignuti tokom realizacije projekta kao i buduće aktivnosti koje Ekumenska humanitarna organizacija namerava da implementira u ovoj oblasti. Posebno će biti prezentovane dve publikacije, nastale kao deo projektnih aktivnosti: (1) Izveštaj o sprovođenju javnih politika prema povratnicima u Vojvodini, koji sadrži kvantitativne i kvalitativne podatke prikupljene u svih 45 opština Vojvodine o lokalnim regulativama i mehanizmima i (2) Vodič protiv diskriminacije na lokalnom nivou, namenjen samim povratnicima.

Na konferenciji za novinare govoriće, Damir Krkobabić, koordinator projekta i Nataša Pušić Živanov, diplomirana pravnica.

Details

Date:
Novembar 15, 2016
Time:
11:00 - 12:00
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Medija centar Vojvodine
Zmaj Jovina 3/I
Novi Sad, Vojvodina 21000 Serbia
+ Google Map
Phone:
+381214723180
Website:
http://mcvojvodine.org