Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Konferencija za novinare Caritas Dekanata Novi Sad

Juni 30, 2017 @ 11:00 - 12:30

Nakon nezapamćenih poplava koje su pogodile našu zemlju u maju 2014. godine pokazalo se veoma neophodnim sprovođenje projekta zajedno sa Caritas-om Austrije i Ministarstvom unutrašnjih poslova – Sektor za vanredne situacije Republike Srbije koji ima za cilj da kroz svoje aktivnosti pripremi zajednicu za bolji odgovor u slučaju elementarnih nepogoda.

Program koji je sprovodio Caritas Dekanata Novi Sad je bio osmišljen kao lutkarska predstava pod nazivom Herman u potrazi za savršenom školjkom, predavanje za učenike romske nacionalnosti nizih razreda na časovima sa romskim pedagoškim asistentima pod nazivom Zaštita životne sredine i prevencija posledica prirodnih nesreća, u trajanju od jednog školskog časa i u projektu su bili predviđeni i razgovori i distribucija brošura u romskim naseljima u Novom Sadu, Subotici i Vrbasu.

Pozivamo Vas na press konferenciju koja će se održati 30. Juna 2017., sa početkom u 11h u prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine, Zmaj Jovina 3, 1. Sprat.

Na konferenciji će govoriti:

  • Mr civilne zaštite Jovana Lončarević
  • Anita Govlja, koordinatorka projekta
  • Peter Tot, nastavnik i voditelj Grafičkog studija ŠOSO Milan Petrović
  • Ljiljana Lekić, romski pedagoški asistent
  • Aleksandar Subotin, sveštenik Evanđeoske crkve u Kucuri.

Molimo Vas da potvrdite svoje učešće na brojeve telefona koordinatora Caritas Dekanata Novi Sad Anita Govlja, tel. 063/8-657-667 ili putem maila caritas3@eunet.rs ili anitagovlja@yahoo.com.

Unapred hvala na izveštavanju

Details

Date:
Juni 30, 2017
Time:
11:00 - 12:30
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , ,

Organizer

Caritas
Website:
http://caritas.rs/caritas/?page_id=52

Venue

Medija centar Vojvodine
Zmaj Jovina 3/I
Novi Sad, 21000 Serbia
+ Google Map
Phone:
+381214723180