Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Informativni sastanak za organizacije civilnog društva zainteresovane da unaprede svoje prakse javnog zagovaranja

15 Marta, 2019 @ 12:00 - 14:00

Beogradska otvorena škola (BOŠ) uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) organizuje informativni sastanak za organizacije civilnog društva (OCD) zainteresovane za dobijanje podrške za unapređenje praksi javnog zagovaranja kao i za podsticanje većeg uključivanja građana u svoje aktivnosti. BOŠ je raspisao Poziv za podnošenje predloga projekata u okviru programa podrške OCD za javno zagovaranje, 5. marta 2019. godine. U okviru ovog poziva, 20 OCD će biti odabrano i podržano finansijski, mentorski i ekspertski.

Program podrške OCD za javno zagovaranje se realizuje u okviru projekta „Aktivni građani-bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju“ koji je podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Projekat realizuje Beogradska otvorena škola u saradnji sa Beogradskim fondom za političku izuzetnost (BFPE) i Balkanskom istraživačkom mrežom (BIRN) Srbija. Ovaj trogodišnji projekat je pokrenut u novembru 2018. godine i ima za cilj unapređenje prakse javnog zagovaranja u civilnom društvu, prakse koje zastupaju interese lokalnih zajednica i aktivno uključuju građane u svoj rad.

 

KONTAKT: Milica Škiljević, Menadžerka projekata, Beogradska otvorena škola, milica.skiljevic@bos.rs, +381 63 8707519.
Za više informacija o USAID-u, molimo vas kontaktirajte Mirjanu Vukšu Zavišić putem mejla: mvuksa@usaid.gov ili 065 316 4530.

Organizer

Beogradska otvorena škola
Website:
http://www.bos.rs/

Venue

Medija centar Vojvodine
Zmaj Jovina 3/I
Novi Sad, Vojvodina 21000 Serbia
+ Google Map
Phone:
+381214723180
Website:
http://mcvojvodine.org