Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Info sesija BOŠ “Predstavljanje Programa podrške civilnom društvu i medijima u oblasti evropskih integracija”

Januar 11, 2017 @ 12:00 - 14:00

Povodom predstavljanja Programa podrške civilnom društvu i medijima u oblasti evropskih integracija, a u okviru projekta “Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji”*, Beogradska otvorena škola obaveštava sve zainteresovane organizacije civilnog društva (OCD) i medije da će biti održana info sesija u Novom Sadu radi bližeg predstavljanja Poziva za podnošenje predloga projekata.

Pozivamo Vas da dođete u sredu, 11. januara 2017. godine u 12h u prostorije Medija centra Vojvodine, Zmaj Jovina 3/1 u Novom Sadu.

Molimo Vas, da svoje prisustvo potvrdite na mejl adresu cs4eu@bos.rs do 10. januara 2017. godine do 12h, sa sledećim podacima: Vaše ime i prezime, naziv OCD/medija kao i grad u kom se održava info sesija.

Program se realizuje u okviru projekta „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji“, koji BOŠ sprovodi uz podršku Švedske.

Podrška razvoju partnerskih organizacija civilnog društva i medija podrazumeva dodelu finansijskih sredstava i realizuje se kroz:
1. institucionalnu podršku – moguća podrška za 5 OCD i medija;
2. projektnu podršku – moguća podrška za 5 OCD i 5 medija.

Rok za podnošenje predloga projekata je nedelja, 22. januar do 23 sata i 59 minuta.

Podnošenje predloga projekata za učešće na Programu se vrši isključivo elektronskim putem preko onlajn platforme www.transformator.bos.rs. Predlozi projekata koji budu dostavljeni na drugi način neće biti razmatrani.

Više informacija o Programu možete pronaći na sajtu www.transformator.bos.rs

Za sva pitanja i nedoumice možete da nas kontaktirate slanjem imejla na adresu cs4eu@bos.rs

Zvaničan poziv: Poziv_Info sesija_Novi Sad

Venue

Medija centar Vojvodine
Zmaj Jovina 3/I
Novi Sad, 21000 Serbia
+ Google Map
Phone:
+381214723180